je bent echt niet alleen met je probleemmeteten.nl

je bent echt niet alleen met je probleemmeteten.nl

Dit blog gaat over alles wat te maken heeft met 'raar' eten. Dus, snaai je de hele dag, moet je perse 's avonds nog een hele zak chips, iedere avond, of eet je stiekem, dan is dit jouw blog!

Kijk maar eens op de site
www.probleemmeteten.nl

Je kunt contact opnemen via info@probleemmeteten.nl

We zitten in Beuningen, bij Nijmegen

paaseitjes enzo

leuke info!Posted by Anita 16 Apr, 2017 13:08

Misschien zit je op dit moment wel aan de paaslunch? Of de paasbrunch? Of de paasdinch? Of wat ze allemaal al niet bedacht hebben tegenwoordig .... :)

Of misschien ben je die paaseitjes met die vrolijke kleurtjes allang helemaal zat. Overal kom je ze tegen, van het bakje naast de kassa tot op de balie in het ziekenhuis, het lijkt er echt op dat je aan de chocola moet. Of toch aan het paasgebeuren.

Nou is lekker eten natuurlijk helemaal niet verkeerd. Bepaald niet. Geniet ervan! Maar weet je, dat we door de jaren heen gemiddeld veel meer zijn gaan eten? Een grappig onderzoek heeft dit bekeken aan de hand van het laatste avondmaal op schilderijen. Je weet wel, de laatste keer dat Jezus met zijn volgelingen aan tafel zat en dat ze samen aten. Op de alleroudste schilderijen waren de borden klein en lag er weinig eten op tafel. Hoe jonger het schilderij, hoe groter de borden werden en hoe meer voedsel op de tafel.

Blijkbaar zijn we, door de jaren en de eeuwen heen, dus meer voedsel gaan eten, op grotere borden, en dat zijn we ook heel gewoon gaan vinden.

Misschien iets om over na te denken?! :)

http://www.msn.com/nl-nl/etenendrinken/foodnews/%e2%80%98goede-vrijdag-werd-steeds-beter%e2%80%99/ar-BBzQhuo?li=BBoPH6t&ocid=iehp  • Comments(0)//contact.probleemmeteten.nl/#post9