je bent echt niet alleen met je probleemmeteten.nl

je bent echt niet alleen met je probleemmeteten.nl

Dit blog gaat over alles wat te maken heeft met 'raar' eten. Dus, snaai je de hele dag, moet je perse 's avonds nog een hele zak chips, iedere avond, of eet je stiekem, dan is dit jouw blog!

Kijk maar eens op de site
www.probleemmeteten.nl

Je kunt contact opnemen via info@probleemmeteten.nl

We zitten in Beuningen, bij Nijmegen

experimenteer!

leuke info!Posted by Anita 30 May, 2017 09:30

Durf je een klein experimentje aan, waarvan je ook nog eens geheid afvalt? En dat niet alleen, je geheugen wordt er beter van, je coordinatie gaat met sprongen vooruit, en je zou er ook nog eens een geduldiger mens van worden.

Wat dat dan is, wat je moet doen? Je moet twee weken lang al je eten met je 'andere hand' pakken en klaarmaken en opeten. Dus ben je rechts, dan gebruik je de komende twee weken bij al je eten nu eens je linkerhand, en ben je linkshandig, dan gebruik je dus twee weken lang je rechterhand.

Echt waar, het werkt! Je gaat er veel bewuster, veel langzamer, veel geconcentreerder van eten, van bewegen, van doen. En daardoor heb je minder nodig en val je af.

Geloof je het niet? Probeer het maar uit. En laat me alsjeblieft weten, hoe het gaat en wat het je oplevert, en dan liefst niet alleen met eten, maar voor jezelf ook :)

Succes!  • Comments(0)//contact.probleemmeteten.nl/#post17